Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dance arena

Carl Cox, Charlotte de Witte, Nina Kraviz i Ofenbach predvode EXIT

Life Stream – LineUp

Life Stream donosi udarnu prvu postavu globalnih i regionalnih muzičkih zvijezda, impresivan spisak izvođača koji će svojim ekskluzivnim nastupima usmjeriti pažnju planete na projekt koji EXIT realizuje

Od 3. do 6. septembra na mts Dance Areni Exit Festivala, koja će po prvi i posljednji put biti postavljena na brdu preko puta svoje originalne lokacije, program predvode vodeći akteri svjetske elektronske scene.

Uživo za DJ pultom bit će Charlotte de Witte i rezident kultnog Berghaina Ben Klock te virtuelno, putem specijalnog ekrana, čuveni Carl Cox, Gremi dobitnik i višestruki osvajač titule za najboljeg svjetskog DJ-a, Paul Van Dyk, kao i jedna od najvećih DJ zvijezda današnjice Nina Kraviz.

Life Stream donosi udarnu prvu postavu globalnih i regionalnih muzičkih zvijezda, impresivan spisak izvođača koji će svojim ekskluzivnim nastupima usmjeriti pažnju planete na projekt koji EXIT realizuje u saradnji sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih nacija, najvećom humanitarnom organizacijom na svijetu.

Uz njih na Petrovaradinsku tvrđavu stižu DJ Tennis, Satori live, hitmejkeri Ofenbach, Burak Yeter i Mahmut Orhan.