Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pretražuju korito save

Četvrti dan potrage za nekadašnjom pobjednicom hrvatskog rijalitija

hgss (1)

Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i 6 teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih riječnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca

Potraga za nestalom Marijanom Seifert, nekadašnjom pobjednicom hrvatskog rijalitija “Big Brother”, traje već četiri dana. Ona se sredinom ove sedmice udaljila s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu, pišu hrvatski mediji.

Prema neslužbenim informacijama, koje policija nije potvrdila, Marijanina torbica s dokumentima i mobitelom nađena je na pješačkom dijelu Mosta mladosti, i to otprilike na polovici mosta.

Našao ju je prolaznik u srijedu nešto iza pet sati ujutro i alarmirao policiju.

Od tada se potraga fokusirala na to područje, a Seifert traže ronioci i dronovi te se pretražuje korito Save.

– Od ranog jutra traje detaljna pretraga korita rijeke Save oko Mosta mladosti, u potrazi za ženskom osobom koja je nestala 27. aprila na tom području. U potražnoj akciji učestvuje 12 spasilaca HGSS-a iz stanica Zagreb, Karlovac, Gospić i Bjelovar, od čega 6 ronilaca, sa 2 čamca i 1 bespilotnom letjelicom.

Ronioci su, uz područje oko Mosta, pregledali i 6 teglenica koje se nalaze uz obalu Save. Zbog jakih riječnih struja, izrazito se pazi na sigurnost ronioca – piše HGSS.