Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Charlie Sheen: Uništili su me, ne mogu naći posao

Charlie-Sheen

Glumac Charlie Sheen ovih dana baš i ne pobjeđuje.

TV zvijezda tvrdi kako ne može plaćati alimentaciju za svoje četvero djece, a magazin People dokopao se sudskih papira koji dokazuju njegov zahtjev za modifikaciju plaćanja.

52-godišnji glumac, koji dijeli dvije kćeri s Denise Richards te dva sina s Brooke Mueller kaže kako ne može plaćati mjesečnu alimentaciju jer “ne može pronaći stalno posao zato što je završio na crnoj listi mnogih aspekata zabavne industrije”.

Glumac tvrdi i da ima “značajno smanjenje” prihoda te da pati od “strašne financijske krize”.

Sheen, koji je navodno težak manje od 10 miliona dolara, rekao je i kako ne može platiti nekoliko dugova svojim zaručnicama, a koje su navedene kao “prošlost”.

Sheen je oženio Richards, kolegicu glumicu, 2002. godine, a rastavili su se 2006. Dijele 14-godišnjeg kći Sam i 13-godišnju Lolu.

2008. Sheen je oženio još jednu glumicu, Brooke Mueller, no rastavili su se već 2011. Njihovi sinovi Max i Bob imaju 9 godina.

Sheen također ima 33-godišnju kćer, Cassandru Jade Estevez, iz prošle veze sa srednjoškolskom ljubavi Paulom Speert.

Glumac, koji dolazi iz holivudske porodice, 2010. godine bio je najplaćenija zvijezda na televiziji. Tad je, naime, zarađivao vrtoglavih 1,8 miliona dolara po epizodi serije Dva i po muškarca.

Ubrzo nakon toga, Sheen je otpušten nakon javne scene u kojoj je izvrijeđao tvorca serije Chucka Lorrea, koji ga je odlučio zamijeniti Ashtonom Kutcherom.

U februaru ove godine, Sheen je svoju vilu u Beverly Hillsu stavio na prodaju za 10 miliona dolara. Raskošni dom ima sedam spavaćih soba i sedam kupaonica.

U aprilu magazin The Blast objavio je sudske dokumente koji su otkrili kako Sheen navodno duguju gotovo pet miliona dolara poreza samo za 2015. godinu.

U junu Sheena je angažirao u spotu hip hop muzičar Lil Pump.

Melanie Lynskey, njegova kolegica iz serije Dva i po muškarca, za Fox News rekla je kako sa snimanja serije sa Sheenom ima samo lijepe uspomene.

“Zapravo se nismo čuli neko vrijeme”, priznala je.

“No uvijek mu želim sve najbolje i nadam se da je dobro. On je jako, jako velikodušan glumac i prema meni je uvijek bio ljubazan.”

Sheen je javnosti priznao da je HIV pozitivan 2015. godine.