Bivša Miss svijeta

Chopra pokorila ulice New Yorka u dvije prozirne haljine (FOTO)

wenn36173448

Crvena nabrana haljina od tila modne kuće Tom Ford naglasila je njene ženstvene obline

Jedna od najljepših žena na svijetu plijeni pažnju gdje god se pojavi. Iako se uopće ne treba truditi da bi privukla poglede, glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra uvijek je i tip-top skockana. Jučer je prošetala New Yorkom u čak dva odlična i upečatljiva izdanja u kojima nikako nije mogla proći neprimjećeno.

Za svoj prvi izlazak u danu odjenula je razigranu, lepršavu haljinicu na točkice brenda Philosophy koja je i potpuno prozirna pa je ispod nje nosila crni bodi.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Look je upotpunila i upečatljivom ogrlicom, torbicom u stilu 90-ih i crnim louboutinkama s velikom mašnom, a outfitom se pohvalila na svojem Instagramu gdje joj je njen suprug, pjevač Nick Jonas, zalijepio srca.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

A kao da ovo izdanje nije bilo dovoljno izazovno, za svoj drugi izlazak u grad Priyanka je obukla još jednu prozirnu haljinu koja je usto bila i uz tijelo.

Crvena nabrana haljina od tila modne kuće Tom Ford naglasila je njene ženstvene obline u čemu je pripomogao i široki baršunasti remen u struku. Priyanka je haljinu i odvažno iskombinirala s ružičastim sandalama i pokazala da ova nekoć zabranjena kombinacija boja zapravo izgleda neodoljivo.