problemi u trudnoći

Chrissy Teigen: Svaki put kad odem u kupaonicu, završim krvava

New Project (64)

Iz bolničkog kreveta raspričala se o detaljima hospitalizacije i svog zdravstveog stanja, otkrivši kako obilno krvari posljednjih mjesec dana

Iako su prethodne dvije trudnoće prošle glatko, nekadašnja manekenka i strastvena kuharica Chrissy Teigen u trećoj trudnoći nimalo ne uživa. Proteklih mjeseci neprestano trpi glavobolje i tipične trudničke simptome, no nedavno se njeno stanje drastično pogoršalo.

Teigen, koja nosi dječaka, sve je zabrinula objavom u kojoj svoje prijatelje, porodicu i fanove obavještava kako je zbog komplikacija završila u bolnici, a razlog toga je neprestano krvarenje koje je alarmiralo liječnike. U seriji Instagram Storyja objasnila je kako je nužno da do poroda miruje, te kako će ljekari pratiti njeno i bebino zdravstveno stanje.

Iz bolničkog kreveta raspričala se o detaljima hospitalizacije i svog zdravstveog stanja, otkrivši kako obilno krvari posljednjih mjesec dana.

“Svaki put kad odem u kupaonicu, završim krvava”, rekla je Teigen u svojoj ispovijesti, dodajući kako se u nedjelju krvarenje nastavilo tokom cijelog dana, što ju je prilično zabrinulo.

“Čudno je to, obzirom da se osjećam dosta dobro”, priznala je slavna ljepotica i supruga pjevača Johna Legenda i svojim obožavateljima otkrila kako je beba trenutno veća nego što su u istom mjesecu trudnoće bila njena starija djeca, četverogodišnja kćer Luna i dvogodišnji sin Miles.

Maleni nasljednik porodice Teigen-Legend vrlo je aktivan u trbuhu, a njegovi roditelji jedva ga čekaju upoznati. No, koliko god njen dječak bio snažan, opasnost nije prošla. Manekenka je svjesna da ne može napraviti ništa, osim slušati upute ljekara.

“Beba je snažna, ali od samog početka nije imala dobre temelje. Teško je jer malo toga zapravo možete učiniti. Ako uspijemo izdržati nekoliko sljedećih sedmica, ako moj dječak izdrži u narednih nekoliko sedmica, tada, znate, možemo krenuti dalje, znajući da smo izbjegli najgore. No, moramo ovo izgurati. Zastrašujuće je to što ne možemo ništa poduzeti po tom pitanju, što nemamo nikakav uticaj”, iskrena je bila manekenka.

Od prvog dana hospitalizacije uz nju je njen suprug koji brine o njoj i mališanu. John joj donosi sendviče i sve što joj je potrebno da izgura boravak u bolnici.