Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

da se malo gledaju

Cirkus se nastavlja, Vranješ zakupio centralni separe za Karleušin koncert

vranjes karleusa

Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervisao centralni separe

Uprkos tome što se trenutno tuže po sudovima zbog kleveta i laži, bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ (29) i dalje ne može zaboraviti na folk pjevačicu Jelenu Karleušu (40) s kojom je navodno imao ljubavnu aferu, pišu srbijanski mediji.

Kurir piše kako je Vranješ zakupio centralni separe na Karleušinom koncertu na predstojećem festivalu “Ulaz” u Beogradu.

– Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervisao centralni separe, iz kog se najbolje vidi pozornica, a koji ga je koštao hiljadu eura. U cijenu je uračunat i alkohol za Vranješa i njegovih desetak prijatelja – izjavio je izvor blizak fudbaleru.

Vranješ je trenutno sa svojim timom u Poljskoj na pripremama, a sljedećeg četvrtka privatnim letom planira se vratiti u Beograd.

Također, Karleuša i Vranješ su u srijedu u 14 sati imali su zakazano ročište na sudu u Beogradu, no nisu se pojavili. Vranješ od Karleuše traži odštetu od dva miliona srpskih dinara (oko 15.000 eura) za prijetnje i javno vrijeđanje. Krajem mjeseca maja na zakazano ročište pojavio se Vranješ, dok je Karleuša izbjegla dolazak.