SHOWbuzz

Barby Kelly

Članica benda Kelly Familly preminula u 46. godini

21/04/2021

Barby je početkom 2000-ih napustila bend zbog psihičkih problema koje je uzrokovala planetarna slava

Barby Kelly, članica jednog od najpopularnijih bendova 90-ih godina prošlog stoljeća, The Kelly Family, preminula je u 46. godini.

Objavljeno je to na službenom Instagram profilu benda.

“Naša voljena sestra Barby preminula je nakon kratke bolesti. Jako će nam nedostajati i nosit ćemo je u srcima i sjećanju zauvijek”, pisalo je u objavi, a u više od 1800 komentara fanovi su izrazili svoje žaljenje zbog smrti glazbenice.

Barby je početkom 2000-ih napustila bend zbog psihičkih problema koje je uzrokovala planetarna slava s kojom se Barby nije znala nositi, rekao je tada njen brat Jimmy, a tih je godina preminuo i njihov otac Daniel Kelly koji je bio glava benda.

Iako je svoju karijeru započeo još u 1970-im godinama, slavu i svjetsku popularnost The Kelly Family stekao je tek dvadesetak godina kasnije. Angela, Patricia, Paddy, Barby, Maite, Kathy, Jimmy i Joey snimili su brojne hitove, a kao jedan od najbitnijih albuma izdvaja se Over The Hump iz 1994. godine, koji se u Europi prodao u 4.5 miliona primjeraka, od kojih je polovica prodana samo u Njemačkoj.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.