Clooney 14 prijatelja pozvao na večeru, svakog je čekala puna aktovka

Mike-Meldman_George-Clooney_Rande-Gerber

Priča koja se dogodila prije četiri godine tek sada je izašla u javnost, a George Clooney se svojim prijateljima htio zahvaliti na podršci. Na večeri je George imao i dirljiv govor u kojemu se dotakao vremena kada je bio u besparici.

Clooney je tada u znak zahvalnosti na prijateljstvu darovao svojim prijateljima, njih 14, po milion dolara.

Ovaj dugo čuvani događaj od javnosti otkrio je prijatelj i Georgeov saradnik Rande Gerber.

– Jedan dan samo nam je došla grupna poruka od Georgea da smo 27. novembra (2013.) pozvani kod njega na večeru. Nismo ni slutili šta dalje slijedi – izjavio je poduzetnik i suprug Cindy Crawford.

A uslijedili su šok i nevjerica. Na večeri, svakog prijatelja dočekao je crni kovčeg pun novčanica od 20 dolara. I tako njih 50.000 posloženih u aktovku. Gerber je rekao kako je nakon toga 56-godišnji oskarovac započeo dirljivi govor.

– Kad sam došao u Los Angeles graditi karijeru, spavao sam na kauču i da nije bilo vas, ne bih bio ovo što danas jesam. Imao sam veliku sreću što sam u tim teškim trenucima upoznao svakoga od vas i zato vam se želim zahvaliti. A sada otvorite ovo pred vama – rekao je George na večeri.

– Možete zamisliti četrnaest muškaraca za stolom pod istim šokom – pokušao je dočarati Rande Gerber taj trenutak prije četiri godine.

George je za svaki poklonjeni milion platio porez, tako da su dečki s večere otišli ne samo punog želuca već i punih džepova.