Kraj veze slavnog para

Cure detalji razlaza Irine Shayk i Bradleyja Coopera

irina gaga1

Razišli su se prošle sedmice nakon četiri godine veze kad je Irina navodno odselila iz njihovog zajedničkog stana

Premda se mjesecima nagađalo o tome, vijest o razlazu Irine Shayk i Bradleyja Coopera iznenadila je obožavatelje koji su se ipak nadali da je sve samo trač potaknut još prije dodjele Oscara.

Međutim, kako doznaje magazin People, iako Lady Gaga nije direktan razlog narušavanja odnosa među partnerima, 44-godišnji glumac se navodno emocionalno distancirao od djevojke i udaljio dok je snimao film s Gagom, ‘Star Is Born’.

Snimanje je trajalo prilično dugo i bilo je prilično zahtjevno za Coopera koji je u filmu bio glavni glumac, jedan od scenarista i redatelj.

– Pokušali su spasiti vezu, ali sve se promijenilo – rekao je izvor za People. Holivudski glumac i manekenka imaju dvogodišnju kćer Leu De Seine Shayk Cooper.

Razišli su se prošle sedmice nakon četiri godine veze kad je Irina navodno odselila iz njihovog zajedničkog stana. Ruska ljepotica i glumac ‘Mamurluka’ otpočetka veze su insistirali da intimne detalje zadrže za sebe pa je tako i sad malo toga izašlo u javnost.

Budući da su Bradley i Irina oduvijek bili zatvoreni kad je bila riječ o njihovoj vezi, jako je malo ljudi znalo i bilo svjesno da se nešto događa.

Cooper je na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu priznao da ga je okupiralo snimanje filma koji je na koncu zaradio osam nominacija za Oscara. Tom je prilikom zahvalio upravo Irini na strpljenju tokom svih tih mjeseci.

– Moram zahvaliti Irini što je trpjela i mene i muziku koju sam godinu dana pokušavao stvarati u našem podrumu – rekao je. I prije nego što je film izašao, pisalo se o predanosti Coppera i Gage uspjehu filma.

Htio je dati najbolje od sebe, napraviti nešto najbolje u svojoj karijeri i nije htio da ga išta ometa. Kad se uživi u ulogu, ostaje u tom liku, barem djelomice, tokom cijelog snimanja – rekao je izvor.

Nakon što su na dodjeli Oscara Cooper i Gaga digli publiku na noge strastvenom izvedbom naslovne pjesme iz filma, ‘Shallow’, izvor je za magazin People rekao da je ‘glumcu svaki dan nedostajala porodica’. Međutim, prošle je sedmice izašlo na vidjelo da par već neko vrijeme ‘živi posve odvojene živote’.