Da se princ Harry ženi u Bosni, zbog ovoga bi ga cijela država sprdala (FOTO)

hary

Na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle u subotu pozvano je 600 ljudi. Tih 600 uzvanika dobili su poziv za ceremoniju vjenčanja, ali je tek 200 odabranih dobilo poziv za večernje slavlje na kojemu će domaćin biti Harryjev otac, princ Charles.

Uzvanici koji će biti na ceremoniji vjenčanja u kapeli dvorca Windsor pozvani su i na ručak koji organizira kraljica Elizabeta. No, čini se da će dobar dio njih, ako žele pojesti i popiti, morati sa sobom ponijeti i iće i piće.

Jer, na organizovani ručak neće moći svi. Američki mediji su prenijeli informaciju da će neki gosti Harryja i Meghan, vjerovali ili ne, morati ponijeti svoje piknik košare i jesti u vrtu dvorca Windsor!

Oko popisa gostiju vjenčanja godine već mjesecima vlada misterija. U subotu se u Windsoru očekuju brojne slavne face i članovi kraljevskih porodica iz Evrope.

Što se tiče Meghanine porodice, na vjenčanje stiže samo njena majka jer je pozvala samo nju i oca koji neće doći jer je navodno spriječen bolešću.

Svadbi će sigurno prisustvovati princ William, kao kum svom bratu, potom njegova supruga Kate Middleton, ali i djeca George i Charlotte. Oboje će imati i svoje male uloge na kraljevskoj svadbi. U samoj kapelici St. Georgea bit će oko 600 ljudi, dok će ih pratiti još oko 2.600 ljudi iz javnog života.

Kad su u pitanju slavni i poznati na popisu su Serena Williams, glumica Priyanka Chopra, stilistica Jessica Mulroney, Millie Mackintosh.

Na popisu je i dizajnerica Misha Nonoo, za koju se pretpostavlja da je upoznala Meghan i Harryja. Navodno će se na svadbi naći i bosker Anthony Joshua, a pozvao je Harry i svoje bivše djevojke – Chelsy Davy i Cressidu Bonas.

Svadbi će sigurno prisustvovati Elton John, inače bliski prijatelj pokojne princeze Diane, Harryjeve majke. Potvrdila je svoj dolazak i Victoria Beckham, a navodno su pozvane i sve ostale članice nekadašnje grupe Spice Girls.

Priča se da će svadbi prisustvovati i članovi benda Foo Fighters, koji će navodno i biti jedni od izvođača na istoj.