SHOWbuzz

Srbijanski šef diplomatije

Dačić otkrio detalje Šabanove pogibije: “Dali su mu sredstva za uspavljivanje…”

19/02/2019

Bio je loše, ali je bio svjestan. On je izašao bez tragova povrede. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima..."

Ministar spoljnih poslova Srbije  Ivica Dačić otkrio je detalje u vezi smrti pjevača Šabana Šaulića. On je rekao da je pjevač posle saobraćajne nesreću u Njemačkoj koja se desila nepsredno posle nastupa izašao iz kola bez povreda zbog čega mora da se ispita uzork smrti.

– Šaban je iz kola izašao, ali je bio toliko loše da su prakrtično morali da naprave neku intervenciju i da ga odvezu u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svjestan. On je izašao bez tragova povrede. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužilac sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro – rekao je Ivica Dačić i nastavio:

– Ja sam javio predsjedniku Vučiću, on je bio na njegovoj slavi, mi smo prijatelji sa njim, družili smo se i to teško čovjek može da prihvati… Čovjek nikad ne zna kada će otići sa ovog svijeta, zato treba živjeti dan svaki kao zadnji. Najgore od svega je što je njegov sin spremao svadbu, ali desilo se kako se desilo – istakao je on i dodao šta je najvažnije u ovom trenutku:

– Sada govorim kao ministar spoljnih poslova, sada je glavni cilj da se telo što prije dostavi u Srbiju, da se utvrde detalji, da li su ljekari nešto pogriješili… Ovde je riječ o smrti dvojice ljudi. Tu nije bilo svjedoka, vozač, Šaban i njegov kum su bili jedini tu, i odvedeni su u tri različite bolnice. Zašto tijelo tek može da se vidi u četvrtak? Tijelo je pod nadležnošću tužioca. Ako nekako uspiju sin i kćerka da vide tijelo i oproste se od oca, ali to su teške stvari. Ljudima je bitno da ga vide – poručio je Dačić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.