SHOWbuzz

All In Challenge

De Niro i DiCaprio smislili zanimljiv izazov

16/04/2020

Ono što je posebno zanimljivo je da je u projekt od samog početka uključen i veliki reditelj Martin Scorsese (77), s kojim ovaj dvojac već radi na filmu 'Killers of the Flower Moon', a na setu trebaju još pokojeg statista

Holivudske zvijezde Robert De Niro (76) i Leonardo DiCaprio (45) promovišu izazov nazvan All In Challenge, a sve više poznatih priključuje mu se u njegovom samom začetku. Glumački velikani odlučili su pokušati prikupiti 100 miliona dolara, a misija je osigurati u ovim teškim i neizvjesnim trenucima svima hranu.

– Porodice lošijeg imovinskog stanja, oni koji su ostali bez posla, djeca, starije osobe i svi drugi kojima je potrebna pomoć računaju na nas i zato imamo jednu molbu za sve vas – najavio je projekt De Niro, a DiCaprio je kao poznati dugogodišnji humanitarac pojasnio gdje će sve biti proslijeđene donacije i kako je nastala cijela ideja.

Ono što je posebno zanimljivo je da je u projekt od samog početka uključen i veliki reditelj Martin Scorsese (77), s kojim ovaj dvojac već radi na filmu “Killers of the Flower Moon”, a na setu trebaju još pokojeg statista.

– Neko od vas doći će na snimanje. Družit ćete se sa mnom, Leom i Martinom, vidjet ćete kako sve skupa izgleda, a moći ćete i glumiti – ispričao je De Niro te dodao kako su, naravno, pozvani i na premijeru filma koji bi se u kinima trebao pojaviti sljedeće godine.

View this post on Instagram

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Oduševljena idejom, izazov je odmah prihvatila i Ellen DeGeneres (62) koja je nominirala Lauru Dern i Justina Timberlakea, a All In izazovu već su se priključili Justin Bieber, Kevin Hart, Meek Mill, Dwyane Wade i mnogi drugi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.