Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Depp: Uvreda je da trošim 30 hiljada mjesečno na vino, trošim mnogo više od toga

O tome što se događa s Johnnyjem Deppom nagađa se mjesecima. Nekad zlatni dečko Hollwooda sa stavom bad boyja danas je samo smiješni sredovječni tip koji se ponaša kao da mu je 18 i izgleda kao da nije bio trijezan već dugo.

Kao da to nije dovoljno, Depp je u finansijskim problemima za koje krivi svog računovođu i menadžera, a prema informacijama sa silnih suđenja koje je objavio Rolling Stone časopis, čini se da je u gorem stanju nego je iko mogao pretpostaviti.

Depp je nekontrolisano trošio svoje bogatstvo te od nekadašnjih 650 miliona dolara nema više gotovo ništa. Zbog navodne prevare sad tuži bivšeg menadžera, no istina je da je s takvim životnim stilom teško mogao održavati pozitivu na računu.

Menažder tvrdi da Depp mjesečno potroši dva miliona dolara. Između ostalog, 75 miliona dolara potrošio je na više od 12 nekretnina diljem svijeta, tri miliona kako bi iz aviona bacio pepeo svog prijatelja Huntera S. Thompsona, 200.000 dolara svaki mjesec daje na letove privatnim avionom, kćeri je kupio kauč iz realityja ‘Keeping Up With The Kardashians’ za 7000 dolara, a kupio je i više od 200 komada umjetnina, uključujući slike Andyja Warhola i Jean-Michela Basquiata.

Navodno samo na vino potroši 30.000 dolara, ali on tvrdi da su brojke krive.

– Za bacanje pepela Huntera S. Thompsona dao ssam pet miliona, a ne tri. Što se tiče vina u vrijednosti od 30.000 dolara, to također nije istina. To zvuči uvredljivo. Trošim puno više na vino, kaže Depp.