SHOWbuzz

Američki glumac

Depp: Kada je neko nepravedan prema vama ili nekome koga volite, ustanite

22/09/2021

Uprava Filmskog festivala u San Sebastianu, koja je kritikovana zbog nagrade Deppu u vrijeme optužbi protiv njega, navela je da američki glumac nikada nije bio pritvoren ili kažnjen za nasilje nad ženama

Američki glumac i producent Johnny Depp dobio je počasnu nagradu “Donostia” na 69. međunarodnom filmskom festivalu održanom ove godine u San Sebastianu u Španiji, javlja Anadolu Agency (AA).

Depp se u javnosti pojavio prvi put od pokretanja sudskog procesa između njega i njegove bivše supruge Amber Heard zbog “optužbi za zlostavljanje”.

Govoreći na konferenciji za novinare koju je održao prije dodjele nagrada, Depp je izjavio da prolazi kroz “vrlo složen” period.

“Kada je neko nepravedan prema vama ili nekome koga volite i u koje vjerujete, ustanite, nemojte sjediti tamo jer ste im potrebni”, poručio je Depp.

Uprava Filmskog festivala u San Sebastianu, koja je kritikovana zbog nagrade Deppu u vrijeme optužbi protiv njega, navela je da američki glumac nikada nije bio pritvoren ili kažnjen za nasilje nad ženama.

Nagrada “Donostia” dodijeljena je Deppu (58) kao jednom od najtalentovanijih i najsvestranijih glumaca u savremenoj kinematografiji.

Nagrada ima za cilj da oda počast životnim dostignućima na filmu.

Filmski festival u San Sebastianu završit će se 25. septembra.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.