Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Deppova bivša milione koje mu je uzela donirala Dječijoj bolnici

heard_depp

Ovom prilikom želimo zahvaliti donatorima u ime sve djece i porodica na čije su živote uticali velikodušnim donacijama tokom 2017. , stoji u izvještaju Dječje bolnice u Los Angelesu. Među spomenutim donatorima bila je i Amber Heard (31), koja je, baš kako je i obećala, donirala cijeli iznos koji je dobila nakon brakorazvodne parnice od bivšeg supruga Johnnyja Deppa (54).

Naime, buran razvod glumca i Amber završio je sporazumom u kojem je Depp bivšoj ženi trebao isplatiti sedam miliona dolara, a Heard je najavila da će iznos u cijelosti donirati Američkom udruženju za ljudska prava i Dječjoj bolnici u Los Angelesu u kojoj volontira deset godina.

– Nadam se da je sad jasno da ovo sve nisam radila kako bih od Johnnyja izvukla novac – izjavila je tada Amber.

Heard, koju smo gledali u filmu “Liga pravde” kao kraljicu Atlantisa Meru, razvela se od Johnnyja nakon godine dana braka i pet godina veze. Glumica je zatražila rastavu u maju 2016., te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela ‘nepomirljive razlike’, također ga je optužila za nasilje u vezi, koje je kulminiralo u maju, kada joj je Johnny navodno bacio mobitel u lice i razbio nekoliko stvari u njenom stanu.

Deppov advokat odbacio je optužbe ustvrdivši da se Heard pokušava preko lažnih optužbi finansijski okoristiti.

Glumica i manekenka u februaru ove godine je po drugi put prekinula s inovatorom i milijarderom Elonom Muskom (46). Iako portal TMZ tvrdi da je Musk prekinuo vezu, on kaže da mu je Heard slomila srce jer je bio jako zaljubljen.