Slavna dama dijeli savjete

Deset trikova zbog kojih Victoria Beckham s 45 izgleda kao da je u dvadesetima

victoria-and-David-696×503

Victorija je posebno slaba na ulja i kremice kojima može razmaziti svoju kožu te bira isključivo prirodne proizvode

Slavne dame svakodnevno su okružene brojnim beauty stručnjacima, od kozmetičara do frizera, pa njihov besprijekorni izgled nikoga ne čudi. No osim o vještinama tih stručnjaka, njihov izgled ovisi i o znanju koje su prikupili tijekom godina, a čini se kako 45-godišnja Victoria Beckham prednjači kada su u pitanju trikovi o njezi kože.

Na svom Instagramu često dijeli savjete s tog područja, a da je prava maherica potvrđuje i činjenica da uskoro lansira vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda.

Upravo zato, izdvojili smo nekoliko tajni njenog mladolikog izgleda:

Masaža lica je ključ svega

Zvuči nevjerojatno, ali koža bivše Spajsice sklona je aknama, a uvjerena je kako joj kvalitetna masaža lica pomaže u borbi s njima.

Prirodni proizvodi za njegu kože imaju prednost

Posebno je slaba na ulja i kremice kojima može razmaziti svoju kožu te bira isključivo prirodne proizvode. Kako kaže, izgled svoje kože, mekoću, podatnost i sjaj može zahvaliti redovnom nanošenju ulja na kožu odmah nakon tuširanja, dok je još uvijek barem malo mokra.

Hidratizaciju ne preskače

Jednostavno rečeno, opsjednuta je hidratizacijom. Jednom je prilikom otkrila da na sva putovanja sa sobom nosi minijaturne verzije omiljenih proizvoda za hidratizaciju te taj ritual nikada ne preskače.

Puder nanosi spužvicom

Spužvica za nanošenje pudera obilježila je pravu malu revoluciju u beauty svijetu. Ona je rješenje za besprijekorno nanošenje BB kreme ili pudera, a to jako dobro zna i Victoria čiji ten izgleda jednako savršeno na crvenom tepihu kao i dok obavlja svakodnevne zadatke.

Ne putuje bez pegle za kosu

Minijaturne putne verzije pegle za kosu možda se dosad nisu nalazile na vašoj listi beauty prioriteta. No to bi se moglo promijeniti. Naime, ova slavna ljepotica svoju uvijek besprijekornu frizuru može zahvaliti jednom takvom proizvodu koji uvijek ima uz sebe.

Ne zapostavlja manikuru

Uredni nokti jedan su od prioriteta mnogih žena, a ništa drugačije nije ni s Victorijom. Također, ako nju pitate, najvažnija je pravilna njega kožice oko noktiju, koju dame često zapostavljaju.

Veliki je fan maski za oči

Bore oko očiju možete ublažiti, a podočnjake ukloniti. Zvuči nemoguće? Onda očito još uvijek niste otkrili moć maski za oči…

Koristi uvijek istu kremu

Mnogi na svojim kozmetičkim policama imaju različite dnevne i večernje kreme, ali ova dama ne. Nakon što je pronašla kremu koja savršeno odgovara njenoj koži, nanosi je i kao dnevnu i kao večernju.

Za kožu se brine iznutra

Dnevnu dozu omega-3 masnih kiselina koje su ključne za lijepu, zdravu i njegovanu kožu nikada ne preskače.

S vremena na vrijeme se počasti LED terapijom

Terapija crvenim svjetlom, koju koristi i ova modna dizajnerica, navodno potiče regeneraciju kože stimulirajući proizvodnju kolagena, obnovu stanica i poboljšava cirkulaciju kako bi koža izgledala vidljivo mlađe.