Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

na Kantarevcu

Deseto jubilarno izdanje Mostar Summer Festa u avgustu

mostar summer fest – Denis Kapetanovic Pixsell

Podsjećaju na prošlogodišnje ljeto koje je ispraćeno fenomenalnim izdanjem Mostar Summer Festa koji iz godine u godinu okuplja najbolja regionalna imena kao što su Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka i Helem Nejse

Deseto jubilarno izdanje Mostar Summer Festa održat će se 4., 5. i 6. avgusta ove godine na terenu SC Kantarevac u Mostaru, a ograničen broj ulaznica po najpovoljnijim cijenama za ranoranioce uskoro će biti pušten u prodaju, priopćili su organizatori.

Podsjećaju na prošlogodišnje ljeto koje je ispraćeno fenomenalnim izdanjem Mostar Summer Festa koji iz godine u godinu okuplja najbolja regionalna imena kao što su Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka i Helem Nejse.

Ni pomjeranje datuma niti promjena lokacije i neizvjesnost nisu pokolebali vjernu MSF publiku da u velikom broju pohrli iz svih dijelova regije na nezaboravno trodnevno festarenje, gdje su se u jedan glas slavili sloboda i život, kao da je sve po starom i uobičajenom, podsjetili su organizatori.