SHOWbuzz

reklama se prikazuje

“Dior” ostaje uz Deppa, ne smeta im presuda protiv britanskog tabloida

29/11/2020

Stručnjaci za odnose sa javnošću smatraju da je Dior trebao prekinuti saradnju s Johnnyjem Deppom, no razumiju zašto nije

Glumac Johnny Depp nakon poraza na sudu protiv britanskog tabloida The Sun počeo je gubiti podršku kompanija s kojima sarađuje, no jedan ga brend ipak nije napustio.

Dior je odlučio zadržati Johnnyja Deppa kao lice svoje kolonjske vode Sauvage. Podsjećamo, glumac je morao napustiti franšizu o čarobnjacima jer ga je Warner Bros zamolio da prekine saradnju s njima.

Dior je normalno emitirao svoju promo poruku u kojoj Johnny Depp svira gitaru na britanskim malim ekranima. Reklama se emitirala tokom emisije “The Great British Bake Off”.

Modni div tako je stao na Deppovu stranu bez obzira na njegov poraz na britanskom sudu koji smatra da časopis The Sun nije oklevetao glumca kad ga je nazvao nasilnikom zbog fizičkih napada na Amber Heard dok su još bili u braku.

Stručnjaci za odnose sa javnošću smatraju da je Dior trebao prekinuti saradnju s Johnnyjem Deppom, no razumiju zašto nije. Čini se kako kompanija pokušava iskoristiti situaciju za vlastitu promociju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.