Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

upute za prijavu

Do 30. jula otvorene prijave za volontere 27. Sarajevo Film Festivala

sff

Zajednički rad volontera doprinosi posebnoj atmosferi i uspješnosti Sarajevo Film Festivala. Od volontera se, među ostalim, očekuje odgovornost, profesionalnost, pouzdanost, predanost i tačnost u izvršavanju zadataka, kao i poštivanje pravila, ciljeve i vrijednosti tog festivala

Prijave za volontiranje na 27. Sarajevo Film Festivalu (SFF) otvorene su do 30. jula, a moguće je ispuniti online na linku: VIDEO ili na web stranici Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba.

Volontiranje na Sarajevo Film Festivalu, uz pristup određenom broju projekcija, omugućava i sticanje iskustva organizacije događaja, u profesionalnom i prijateljskom okruženju.

– Poslovi tehničke pripreme Festivala, pomoć prilikom dočeka, registracije i smještaja gostiju, rad u Festivalskom i Press centru, samo su neke od brojnih mogućnosti koje se nude volonterima. Osim što postaju dio velikog i uspješnog događaja, volonteri imaju priliku razvijati vještine i usvajati nova znanja – navodi SFF.

Zajednički rad volontera doprinosi posebnoj atmosferi i uspješnosti Sarajevo Film Festivala. Od volontera se, među ostalim, očekuje odgovornost, profesionalnost, pouzdanost, predanost i tačnost u izvršavanju zadataka, kao i poštivanje pravila, ciljeve i vrijednosti tog festivala.

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival bit će održan od 13. do 20. augusta, uz pridržavanje svih epidemioloških naredbi i preporuka, u skladu s aktualnom zdravstvenom situacijom.