Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nick Cannon

Dobio 12. dijete sa šestom ženom, ove godine proširio porodicu za pet članova

nc

Posljednja, dvanaesta prinova, djevojčica Halo Marie Cannon, rodila se prije dvije sedmice

Glumac, reper i komičar Nick Cannon u ovoj godini proširio je svoju već poprilično veliku porodicu za još petero članova.

Posljednja, dvanaesta prinova, djevojčica Halo Marie Cannon, rodila se prije dvije sedmice, a njena majka Alyssa Scott sretnu vijest podijelila je ovog četvrtka na društvenim mrežama.

Prvo zajedničko dijete Cannona i Alysse, dječačić Zen, preminuo je u novembru prošle godine zbog tumora na mozgu u dobi od pet mjeseci.

Scott ga se, kako prenosi Page Six, prisjetila u emotivnoj objavi povodom rođenja kćerkice, poručivši kako je “Zen u svakom njenom udisaju.

– 14. decembra 2022., naši životi su se zauvijek promijenili. Znam da je Zenov duh bio s nama u sobi tog jutra. Znam da nas gleda odozgo. Svaki dan mi pokazuje znakove. Zauvijek ću čuvati ovu uspomenu. Sjećat ću se zvuka Nickovog glasa koji govori „djevojčica je“ i bljeska svega što smo prošli na njegovom licu. Sjećat ću se zvuka njenog povika pri prvom udahu i osjećaja otkucaja njenog srca uz svoje. Slatka djevojčice, dobila sam svoje iznenađenje. Volimo te, Halo Marie Cannon – poručila je Alyssa uz kompilaciju videa iz bolnice.

Podsjetimo, uključujući i novorođenče, Cannon ima 12 djece s ukupno šest žena. S bivšom suprugom Mariah Carey ima blizance Moroccana i Monroe. S manekenkom Bre Tiesi ima četveromjesečnog sina Legendaryja, dvomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena, dvomjesečnog Risea i jednogodišnju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.