SHOWbuzz

brčko distrikt

Doček Nove godine na otvorenom uz koncert grupe “Divlje jagode”

13/12/2019

Iz Vlade distrikta podsjećaju da je manifestacija "Čari zime u Brčkom" otvorena na Trgu mladih svaki dan od 17.00 do 21.00 sat, kao i da će trajati do kraja januara

Na Trgu mladih u Brčkom biće organizovan doček Nove godine na otvorenom uz koncert grupe “Divlje jagode”, saopšteno je iz Vlade Brčko distrikta.

Novogodišnjem koncertu prethodiće i praznični koncert Brčaka Fatmira Sulejmanija 20. decembra na Trgu mladih.

Koncerti su dio programa manifestacije “Čari zime u Brčkom”, koja se prvi put organizuje u distriktu, a pod pokroviteljstvom Vlade Distrikta.

Iz Vlade distrikta je saopšteno da su program manifestacije svojim aktivnostima obogatili osnovne škole, obdaništa, srednjoškolci, kulturna i nacionalna društva, udruženja žena, te nevladine organizacije.

U narednom periodu, osim koncerata na otvorenom, posjetioce manifestacije očekuje bogat program za najmlađe, humanitarna trka Djeda Mrazeva, veče tamburica, kao i otvaranje klizališta na Stadionu malih sportova “Blatuša”, navedeno je u saopštenju.

Detaljan program manifestacije biće objavljivan svake nedjelje, a za sve informacije zainteresovanima su dostupne službene stranice manifestacije na društvenim mrežama “Facebook” i “Instragam”.

Iz Vlade distrikta podsjećaju da je manifestacija “Čari zime u Brčkom” otvorena na Trgu mladih svaki dan od 17.00 do 21.00 sat, kao i da će trajati do kraja januara.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.