Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pozvao advokata

Duško Tošić ne želi spasiti brak, ali želi 14 miliona eura

vranjes dusko jelena

Kada su se Jelena i Duško 2008. vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe, kako su tvrdili, za predbračnim ugovorom

Nogometaš Duško Tošić (33) nema namjeru oprostiti pjevačici Jeleni Karleuši (40) aferu s kolegom Ognjenom Vranješom (29), piše Kurir.

Tošić je već, pišu srpski mediji, kontaktirao advokata i namjerava ubrzati proces razvoda kako bi od svoje, još zakonite supruge, sačuvao 14 miliona eura koji mu pripadaju prema posljednjem ugovoru u Kini.

Kako njegov bliski prijatelj i bivši suigrač otkriva, Tošić ga je nazvao samo nekoliko sati nakon što su se pojavile poruke u kojima Jelena zove njihovog kolegu Vranješa na seks, i u povjerenju zatražio kontakt advokata za razvode.

– Kada je krenula cijela ta priča o seks skandalu, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni dogodilo ukoliko se ne pojave dokazi. Ipak, isplivale su fotografije, snimke i poruke te je cijela Srbija vidjela njegovu golu ženu s klincem koji je u nogometnom svijetu rangiran kao “lijevo smetalo”. Samo dan nakon toga, izašle su one poruke gdje govori ljubavniku da supruga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi. E, tu je puko, priča izvor za Kurir.

Kada su se Jelena i Duško 2008. vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe, kako su tvrdili, za predbračnim ugovorom.

– Zbog toga se sve što je Tošić zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri miliona eura. Kada je donio odluku da ne želi sačuvati brak i da se ne može nositi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede. Nije mu problem ni da s Jelenom podjeli sve što je dosad zaradio, ali želi se osigurati da u podjelu ne uđu i ‘kineski milioni’ – otkriva Duškov prijatelj i ističe da će nogometaš gledati da na najbolji način osigura njihove kćeri Atinu (10) i Niku (9).

https://www.fokus.ba/magazin/showbuzz/svi-glupani-budite-tihi-prva-objava-vranjesa-nakon-skandala/1348937/