Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Porodična svađa

Duško Tošić o razvodu s Jelenom Karleušom i aferi “Ognjen Vranješ”

tosic – karleusa – vranjes

Vranješ mu je u prvoj izjavi za medije poslije izbijanja afere poručio da je on “s one strane Drine”

Neobično smiren, hladnokrvan i uzdržan bio je fudbaler Duško Tošić (33) kada je za “Blic” komentirao porodičnu svađu koja je izbila kada je u svom domu na Dedinju otkrio poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29), u mobilnom telefonu svoje žene, pjevačice Jelene Karleuše.

Ipak, dao je izjavu koja otvara prostor za brojna tumačenja.

– Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je – rekao je Duško Tošić za “Blic”.

Na pitanje hoće li uspjeti prebroditi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio:

– Ne želim da komentiram. Pozdrav.

Kako je “Blic” objavio, Duško Tošić je po povratku iz Kine, gdje igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje s drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplijenio mobitel. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbjesnjele, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.

Vranješ mu je u prvoj izjavi za medije poslije izbijanja afere poručio da je on “s one strane Drine”, a “ne s ove” (iz Srbije, op. a.), “gdje su šatro mangupi”.

– Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima – rekao je Vranješ za “Blic”, “ne sa ove” (iz Srbije, op. a.), “gdje su šatro mangupi”.