Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"zdravstveni savjet"

Eddie Murphy na dodjeli Zlatnih globusa: Ne izgovarajte ime supruge Willa Smitha

Eddie Murphy ss

Svojom se šalom osvrnuo na incident na prošlogodišnjim Oscarima kada je, nakon šale o Jadi Pinkett Smith, Will Smith ošamario Chrisa Rocka

Glumac i komičar Eddie Murphy dao je savjet svim komičarima dok je noćas primao nagradu Cecil B. DeMille na dodjeli Zlatnih globusa.

A, taj savjet glasi; “Ne izgovarajte ime supruge Willa Smitha”.

Svojom se šalom osvrnuo na incident na prošlogodišnjim Oscarima kada je, nakon šale o Jadi Pinkett Smith, Will Smith ošamario Chrisa Rocka.

“Želim vas obavijestiti da postoji konačan plan koji možete slijediti kako biste postigli uspjeh, prosperitet, dugovječnost i duševni mir. Postoji nacrt i ja ga slijedim cijelu svoju karijeru. Vrlo je jednostavno”, rekao je Murphy publici.

“Samo učinite ove tri stvari: Plaćajte svoje poreze, gledajte svoja posla i ne izgovarajte ime supruge Willa Smitha”, rekao je Murphy, koji je inače Smithov prijatelj.

Podsjetimo, Chris Rock je u svom govoru na Oscarima spomenuo i Jadu.

Smith se isprva nasmijao na komentar, ali kad je vidio bijesnu reakciju svoje supruge, i on se razbjesnio te izjurio na pozornicu i udario Rocka. Kada se vratio na svoje mjesto, Smith je povikao:

“Ne izgovaraj ime moje supruge.”