SHOWbuzz

Emina Jahović uložila pola miliona eura u renoviranje kuće u Novom Pazaru

28/03/2018

Nakon razvoda Emina Jahović obavijestila je fanove kako često radi posla dolazi u Novi Pazar, ali da će i dalje živjeti u Istanbulu. Prije nekoliko godina Emina je završila renoviranje porodične kuće, a kako se šuškalo, u sređivanje cijelog prostora je uložila oko pola miliona eura.

Sređena kuća posjeduje igraonicu za njene sinove Jamana i Javuza, kao i veliko spa-kupatilo.

– Jedan sprat kuće će opremiti po svom ukusu, namještajem koji je stigao iz Turske. Kuća je prelijepa, prostrana, svijetla, sa velikom igraonicom za njene sinove Jamana i Javuza. Sprat koji koriste njena majka i brat je već opremljen i izgleda prelijepo, sa najmodernijim namještajem i ogromnim spa kupatilom – , rekla je ranije njena bliska rođaka, a Jahovićeva je kuću renovirala zajedno sa bratom, proslavljenim košarkašem Mirsadom Jahovićem.

– Komšije smo skoro 30 godina, tako da znam Eminu dok je bila još mala djevojčica, njenog brata Mirsada, sestru Sabinu. Dobra su to djeca, od dobrih roditelja. Njen otac Nusret je bio čuveni internista. Drago mi je kad vidim Eminu na televiziji, volim da je slušam kad pjeva – , rekla je ranije komšinica porodice Jahović za Kurir.

Ove informacije, potvrdio je tada i Eminin portparol Ninoslav Prodanović.

– Najveći dio renoviranja je uradio njen brat, a jedan dio je i ona. Sigurno da je dosta uloženo u sređivanje, ali ne znam koliko tačno. To je porodična kuća i oni su željeli da svima omoguće komfor, da i njen brat i sestra i mama mogu da dođu, da se okupe preko ljeta i uživaju – , izjavio je tada Ninoslav.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.