SHOWbuzz

Poznati i dokoni

Milijarder ostavio Eminu Jahović zbog turske glumice

04/11/2019

Emina Jahović oprostila je svom dečku, turskom milijarderu Sadetinu Saranu, kada ju je prije nekoliko mjeseci ostavio zbog druge žene, glumice Jeliz Šar. Nakon kratke romanse s njom, biznismen je ponovo pokucao na vrata pjevačice, a ona je pristala da se pomiri s njim!

Yeliz Sar

Turski mediji bruje o ljubavi Emine i Sadetina, a često se pojavljuju novi detalji njihove veze. Sada je u njihovim medijima objavljena informacija da je Saran raskinuo s Jahovićevom zbog druge žene.

Poznato je da se ovaj par rastao krajem prošle godine, nakon nekoliko mjeseci zabavljanja, a razlog za to navodno su bile nepremostive razlike i različiti pogledi na budućnost. Emina je tada izjavila da više ne želi brak, što je biznismenu zasmetalo. Ipak, izgleda da je istina drugačija.

Turski mediji javljaju da je Sadetin ostavio Eminu krajem prošle godine, i to zbog turske glumice Yeliz Sar.

– Potvrđeno je da je Saran imao aferu sa Yeliz. Između ostalog, to je razlog što je nakratko raskinuo sa Eminom. On je zaljubljen u Jahovićevu i voli je, ali je proradila hemija s glumicom. Kako nije htio da vara Eminu, a i sam je bio zbunjen zbog svega što ga je snašlo, odlučio je da je ostavi kako bi razmislio o svemu.

Tada je iskoristio priliku s Yeliz, s kojom je bio u tajnoj vezi nekoliko mjeseci – piše u turskim medijima. Kako navode dalje, Jahovićeva je u tom periodu bila očajna.

– Emina je patila za Sadetinom, bilo joj je teško jer se zaljubila prvi put nakon razvoda od Mustafe Sandala. Kada je čula da ima drugu, bilo joj je još teže, ali nisam siguran da li je znala ko je u pitanju – tvrdi izvor blizak biznismenu za turske medije.

Kako kaže, Sadetin je ubrzo raskinuo sa glumicom, i preko prijatelja stavio do znanja Emini da je i dalje voli. Sadetin je tada poslao poruku Emini, čuli su se, vidjeli i ona je rješila da mu da drugu šansu. Molio ju je da mu oprosti, da je zaljubljen samo u nju i da ni s jednom nema to što ima s njom. Sve u svemu, njih dvoje se mnogo vole, samo nekada ne ide baš sve glatko.

Podsjetimo, Emina se prošle godine u junu razvela od Mustafe Sandala, s kojim je bila deset godina u braku i ima dvoje dece. Ubrzo nakon toga, ona je uplovila u vezu sa Sadetinom, ali su njih dvoje pokušali da sakriju vezu od očiju javnosti.

Komentari

Autor: TVBN

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.