Enis Bešlagić priprema novi kviz (VIDEO)

enis_beslagic

– Joško Lokas i ja raspisujemo scenarij za novi kviz koji ćemo za 15-ak dana nuditi televizijama. Imamo dobru ideju, rekao nam je glumac Enis Bešlagić (42).

Bešlagić nema glumačke angažmane već neko vrijeme. Razlog tomu je navodno njegov govor tokom primanja Večernjakove ruže za ličnost godine 2015. Tokom govora Enis je pozivao na jedinstvo među političarima regije koji su, smatra, odgovorni za odnose građana država na Balkanu.

– Nisam gladan i žedan, ali poslije govora na Večernjakovoj ruži nemam toliko poziva više. Kod nas u regiji se najviše govori o gužvama i onom što su političari rekli. Oni su najveće zvijezde, glumci i najveći reality show. Nadam se da je to faza, a sada sam se posvetio drugim projektima – rekao je nedavno popularni glumac kojeg je dojmilo to što su iza njega stali “obični” ljudi.

https://www.youtube.com/watch?v=Sf98o1AZrxk

Bez obzira na posljedice, govor bi, kazao je, ponovio jer uvijek govori što misli. Popularni Šemso iz “Naše male klinike” udružio se s hrvatskim TV voditeljem Joškom Lokasom te će se na taj način probati domoći novih televizijskih projekata.

– Dobro smo to smislili – kaže samouvjereno glumac.