Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zlatni globus

Falila je samo Angelina: Gdje god bi se okrenuo, Pitt bi ugledao bivšu

BRAD CURE

Na dodjelu 77. Zlatnog globusa došla je Christina Applegate (48), omiljena Kelly iz kultne serije “Bračne vode”

Sresti bivšu djevojku, zaručnicu ili suprugu obično nije ugodno, no sresti više njih na istom mjestu u isto vrijeme, e to je već nešto. Upravo to se dogodilo holivudskom glumcu Bradu Pittu (56) na dodjeli 77. Zlatnog globusa.

– Ma “naletjet” ćemo jedno na drugo. Mi smo dobri prijatelji – odgovorio je glumac na pitanja o susretu s Jennifer Aniston (50), od koje se razveo 2005. jer mu je tada srce osvojila Angelina Jolie (44).

Kamo sreće da je Brad sreo samo Jennifer. Na događaju se pojavila i njegova bivša zaručnica, Gwyneth Paltrow (47), s kojom se glumac počeo viđati 1995., nakon što su se upoznali na snimanju filma “Sedam”. Prekinuli su 1997., poslije nepune dvije godine veze.

Ni tu nije kraj. Na dodjelu 77. Zlatnog globusa došla je Christina Applegate (48), omiljena Kelly iz kultne serije “Bračne vode”.

Ona je bila Bradova cura 1989., kada ga je vodila kao kao svoj “+1” na dodjelu MTV-jevih nagrada.

Osim toga, prije dvije godine šuškalo se kako Pitt ljubi glumicu Siennu Miller (38). Ipak, i ona je ušetala na dodjelu globusa i tako postala četvrta u nizu koju povezuju s holivudskim zavodnikom.

Događaju je prisustvovala Charlize Theron (44) koju su početkom ove godine povezivali s Bradom, no izvor blizak glumcima rekao je da su oni samo prijatelji.

Još je nedostajalo samo da se pojavi Angelina Jolie, žena s kojom je Brad proveo najduže vremena u životu…