Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

netflix

Fanovi razočarani završnicom The Gentlemena: Bar su se mogli poljubiti

the gentlemen

Mnoge je gledatelje oduševila hemija ovog glumačkog para, međutim ostali su frustrirani jer njih dvoje na kraju nisu završili zajedno uprkos velikom iščekivanju

Ne prestaju rasprave na internetu o Netflixovom The Gentlemenu, a čini se da svi gledatelji imaju istu zamjerku. Serija na kojoj je radio Guy Ritchie je spin-off Ritchiejevog istoimenog hit-filma iz 2019. godine i najgledanija je na ovoj platformi.

Najviše pohvala dobili su glavni glumci. Theo James u seriji je utjelovio mladog aristokrata Eddieja Halsteada, koji je nakon smrti svog oca naslijedio veliko porodično imanje. Eddie ubrzo doznaje da se na imanju nalazi farma marihuane te da je njegova porodica upala u ralje kriminala.

Kaya Scodelario glumi Susie Glass, šeficu sindikata. Mnoge je gledatelje oduševila hemija ovog glumačkog para, međutim ostali su frustrirani jer njih dvoje na kraju nisu završili zajedno uprkos velikom iščekivanju.

“Cijelo vrijeme sam samo to čekao”, “Nadao sam se da će njih dvoje na kraju biti skupa ili se barem poljubiti. Pretpostavljam da će se to dogoditi u drugoj sezoni”, “Stvarno su trebali dogovor zaključiti poljupcem”, “Sva ta seksualna napetost i na kraju ništa”, pišu razočarani fanovi na Twitteru.