Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bogat program

Fantastičan zabavni program na Zimi na Vilsu by Sarajevo Holiday Market

Zasigurno će ovo biti dobra sedmica koju možete provesti sa svojom porodicom i prijateljima zabavljajući se i uživajući u vanjskim ali i unutrašnjim sadržajima Zime na Vilsu by Sarajevo Holiday Market

Zima na Vilsu nastavlja sa pružanjem savršene atmosfere za sve svoje posjetioce.

Vikend prepun zabave, dobrih izvođača, još bolje hrane i pića protekao je na manifestaciji Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market koja je započela sa dobrom atmosferom u srijedu, 6. decembra , paljenjem najveće Sarajevske jelke.

Prigodan sadržaj, prekrasni ukrasi, lampice i bajkovita atmosfera prikazuju prazničnu sezonu na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu. Pored brojnih zabavnih sadržaja vani, u Carlsberg Beer Gardenu svaku noć se uživa u najboljim bendovima u gradu.

Od 17:00 na programu su after work zabave uz gitaru i najveće pop i rock hitove. Live svirke kreću od 21:00 sati i traju sve do iza ponoći.

Stoga, u ponedjeljak, 11. decembra nastupit će Vernes i Ali Ljuštaku sa kojima je odlična zabava zagarantovana, dok sutra, 12. decembra nastupa odlični bend Bluesa sa kojim ćemo uživati u najljepšim blues melodijama.

Srijeda je odličan dan za predah na putu do vikenda, tako da su s nama u srijedu Romantic Band uz repertoar najljepših starogradskih narodnih pjesama.

Za sve ljubitelje dobrog rocka, ne propustite nastup Moby Dicka sastava 14. decembra, a u petak zaduženi za najbolji uvod u vikend, u Carlsberg Beer Gardenu jeste – Prava stvar – Tribute to Zdravko Čolić.

U subotum 16. decembra, svi ljubitelji dobrih evergreena, imati će priliku zapjevati i zaplesati uz poznate numere u interpretaciji benda Anchy & Moondogs.

U nedjelju, 17. decembra, posjetitelje će zabavljati Romano bend koji oduševljava svojim repertoarom na kojem se nalaze latino i romski hitovi.

Zasigurno će ovo biti dobra sedmica koju možete provesti sa svojom porodicom i prijateljima zabavljajući se i uživajući u vanjskim ali i unutrašnjim sadržajima Zime na Vilsu by Sarajevo Holiday Market.