Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Adnan i Tarik

Fatalna privlačnost u novom spotu DUO X-a “Žena miliona”

x2

Tekst su pisali Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović, muziku potpisuju Almir Ajanović i njemački producent Oliver Plotke ‘OP Beatz’, dok su aranžman uradili Almir Ajanović i Adnan Pacoli

Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović su oduševili pojavom na regionalnom muzičkom takmičenju X Factor. Nakon dva autorska singla i nastupa širom regije, vraćaju se sa novom pjesmom. Pjesma “Žena miliona” govori o ženi koja voli da se poigrava emocijama muškarca koji je u nju iskreno zaljubljen. Njegova žudnja za njom je daleko jača, u poređenju sa njegovom nezainteresiranošću prema milion drugih.

Tekst su pisali Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović, muziku potpisuju Almir Ajanović i njemački producent Oliver Plotke ‘OP Beatz’, dok su aranžman uradili Almir Ajanović i Adnan Pacoli. Pjesma je snimana u studiju Tempo dok je mix i mastering uradio Damir Bečić.

Video spot sniman je u produkciji „Tempo Digital“, pod režiserskom palicom Željka Cvijetinovića. U spotu se dva prijatelja nalaze na suprotstavljenim stranama, te na svoje načine pokušavaju pridobiti naklonost fatalne žene, krijući to jedan od drugog. Stajling za spot radila je Adela Hodžić dok dvojac nosi odjeću modnog studija „Mia“.

“Žena miliona” je prva pjesma koja će se naći na njihovom albumu prvijencu.