SHOWbuzz

Kapiten Reala

Gala vjenčanje Sergija Ramosa, na muziku otišlo milion eura, ali Ronalda nema

16/06/2019

Ramos je na vjenčanje pozvao niz svojih nekadašnjih i sadašnjih suigrača iz madridskog Reala, među njima i Luku Modrića (33) uz suprugu Vanju (36) te Matea Kovačića (25) i suprugu Izabel (24)

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos (33) i njegova odabranica Pilar Rubio (41) vjenčali su se u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu.

Tokom ceremonije pjevala je Niña Pastori (41), slavna izvođačica flamenca, a uzvanike će kasnije u svadbenoj dvorani zabavljati AC/DC, ikone rock and rolla, kojima je za nastup navodno plaćeno više od milion eura.

Ramos je na vjenčanje pozvao niz svojih nekadašnjih i sadašnjih suigrača iz madridskog Reala, među njima i Luku Modrića (33) uz suprugu Vanju (36) te Matea Kovačića (25) i suprugu Izabel (24).

Stigli su i Marco Asensio (23) sa svojom djevojkom te Nacho (29) u pratnji svoje ljepše polovice, a kao i na kraljevskom vjenčanju, oduševio je David Beckham (44), nogometna, ali sada već i modna ikona koji je stigao u pratnji supruge Victorije (45).

Na vjenčanje nije pozvan Cristiano Ronaldo (34) koji se nije rastao s Ramosom u najboljim odnosima nakon odlaska u Juventus.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.