Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gdje se nalazi Kineski zid? Ni publika joj nije bila od velike pomoći (VIDEO)

milionerrr

Ko želi biti milioner jedna je od najpoznatijih emisija ljubitelja kvizova. Takmičari moraju odgovoriti na postavljena pitanja, a imaju i tri džokera koja mogu iskoristiti ukoliko ne znaju odgovor.

Prvih nekoliko pitanja obično su lagana i takmičari znaju odgovore, no znaju se dogoditi i neslavni nastupi pojedinih takmičara.

Jedan od poznatijih slučajeva bio je kada je takmičar na pitanje što se još uvijek ne kontroliša na tehničkom pregledu, odgovorio ispušni plinovi, iako je među ponuđenim odgovorima bio i čistoća pepeljare.

Jedna od takvih je i mlada 26-godišnja Su Ayhan koja se skroz osramotila na turskoj emisiji Ko želi biti milioner.

Na pitanje gdje se nalazi Kineski zid, takmičarka je od ponuđenih odgovora Kina, Indija, Južna Koreja i Japan, prvo iskoristila jedan džoker pitaj publiku na koje je tačno odgovorilo samo 51 posto publike, što je takmičarku još više zbunilo pa je odlučila iskoristiti i drugi džoker zovi i na sreću tačno odgovorila na ovo “teško” pitanje zahvaljujući svom prijatelju.

U svoju obranu takmičarka je kasnije izjavila da je mogla iskoristiti džoker gdje je htjela. Šteta, možda da ih nije tu iskoristila, ne bi ispala već na sljedećem pitanju.