Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

The Drew Barrymore Show

George Clooney ispričao kako je zaprosio Amal: “Bila je to katastrofa”

New Project (19)

Glumac je objasnio kako je planirao da Amal uzme nešto iz ladice u kojoj je bio prsten dok svira pjesma Why Shouldn't I

Glumac George Clooney gostovao je u petak u novoj epizodi The Drew Barrymore Showa, gdje je govorio o prosidbi supruge Amal.

Clooney je opisao svoju ponudu za brak Amal kao “katastrofu” jer je advokatica prvo mislila da je dijamantni prsten od sedam karata pripadao jednoj od njegovih bivših djevojaka.

“Bila je to katastrofa, isplanirao sam cijelu stvar. Imam prsten u maloj ladici iza nje, spremio sam večeru i izlazili smo tek oko šest mjeseci”, kazao je.

Glumac je objasnio kako je planirao da Amal uzme nešto iz ladice u kojoj je bio prsten dok svira pjesma Why Shouldn't I. Međutim, stvari su brzo krenule u krivom smjeru kad je Amal ugledala prsten i pomislila da pripada jednoj od Clooneyjevih bivših djevojaka.

“Nekako je izvukla malu ladicu, a unutra je bio dijamantni prsten. Pogledala je i rekla: ‘Uh, tu je prsten. Izgleda kao da ga je neko ostavio tamo prije mnogo godina.’ A ja sam kao na koljenu…”, nastavio je oskarovac dodavši da se Amal osmjehivala.
Nakon 20 minuta, prisjeća se Clooney, Amal je konačno rekla “da”.

Par se vjenčao samo pet mjeseci kasnije pred svojim najbližim prijateljima i porodicom na raskošnoj ceremoniji u Italiji.