SHOWbuzz

instagram

Georgina pokazala dio luksuza u kojem uživa s djecom i Ronaldom

16/03/2021

Ponosni na tatu, na najboljeg strijelca u istoriji! Volimo te!

Kad ne objavljuje fotografije i snimke na kojima je ona u prvom planu, vježba ili pozira u odjeći koja ističe njene obline, Georgina Rodriguez predana je majka djeci Cristiana Ronalda. A upravo su troje mlađih, Alana Martina i blizanci Eva i Mateo, glavne zvijezde njene najnovije objave.

“Ponosni na tatu, na najboljeg strijelca u istoriji! Volimo te!”. Napisala je to na španskom zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez i uz to objavila video kojeg je u nešto više od 15 sati pogledalo više od 3 miliona ljudi iz cijelog svijeta.

A kako i ne bi kada se u njemu prikazuje raskošni dnevni boravak njihovog stana u Torinu s nevjerovatnim pogledom na cijeli grad. No, sve to palo je u drugi plan zbog ogromnog ekrana na kojem je pušten spot kolumbijskog reggaeton pjevača J Balvina za pjesmu “Ma'G”.

Ta pjesma čini se omiljena je najmlađoj djeci Cristiana Ronalda – blizancima Evi i Mateu i Alani Martini, koji su odjeveni u sportsku odjeću rasplesali se i raspjevali nasred boravka, dobro se zabavljajući.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.