Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

instagram

Georgina Rodriguez gledala je Ronalda s tribina, nije bila sretna što je počeo na klupi

georgina

Na travnjak je ušao uz ovacije tribina, duboko u završnici već odlučene utakmice. Teren je napustio prije ostalih. Ali je prije toga pozdravio navijače

Nakon pobjede Portugala nad Švicarskom na Instagramu se oglasila Georgina Rodriguez, partnerica Cristiana Ronalda koji je na teren ušao tek u 74. minuti.

“Čestitke Portugalu. Dok je 11 igrača pjevalo himnu, svi pogledi su bili na njima. Kakva je šteta što nismo mogli gledati najboljeg igrača svijeta tokom svih 90 minuta. Navijači te nisu prestali zvati i uzvikivati ​​tvoje ime. Nadam se da će Bog i tvoj dragi prijatelj Fernando nastaviti ruku pod ruku”, napisala je Georgina u galeriji objavljenoj na Instagramu u koju je ubacila i video snimljem dok se izvodila himna Portugala.

Šta je Georgina htjela reći, procijenite sami. Mnogi smatraju da ovim postom udarila upravo na portugalskog selektora.

Podsjetimo, u utakmici kojom je Portugal deklasirao suparnika u osmini finala Cristiano Ronaldo je sjedio na klupi do 74. minute.

Na travnjak je ušao uz ovacije tribina, duboko u završnici već odlučene utakmice. Teren je napustio prije ostalih. Ali je prije toga pozdravio navijače.

Georgina se pak tokom utakmice uglavnom fotografisala i pozirala za Instagram.