Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Soy Georgina"

Georgina Rodriguez: Imamo kuhara, ali ponekad kuham i ja

New Project – 2022-01-03T133437.407

U trejleru za dokumentarnu seriju o njenom životu “Soy Georgina”, Georgina Rodriguez djevojka Cristiana Ronalda kaže kako “mnogi znaju moje ime, ali malo ih zna ko sam”

U trejleru za dokumentarnu seriju o njenom životu “Soy Georgina”, Georgina Rodriguez djevojka Cristiana Ronalda kaže kako “mnogi znaju moje ime, ali malo ih zna ko sam”.

Istakla je da je Ronalda upoznala slučajno jer je bila prodavačica u jednom butiku u koji je ušao, a život joj se od tada potpuno promijenio.

Ona je danas jedna od najpoznatijih manekenki, a njena veza s Ronaldom je često na naslovnim stranama magazina širom svijeta.

U najavi je otkrila i kako izgleda Ronaldo kada se kamere ugase.

“Cristiano je odličan otac i partner, boljeg nisam mogla ni da sanjam”, kazala je.

Zatim je otišla u detalje.

“Ne kuha, ali nakon svega što radi zaslužuje da ga na stolu dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ponekad kuham i ja. Kada nije kod kuće priuštim sebi neka jela koja on ili ne voli ili ne konzumira. Istina je da ponekad pojede picu, no to je jednom sedmično nakon čega naporno vježba. Volim da ga iznenadim jelom koje voli, ali ipak svi možemo da se najedemo kada ga nema, pa ponekad svi jedva čekamo da ode”, ispričala je.

Ova serija bi trebalo da počne sa prikazivanjem 27. januara. Georgina nosi blizance, dječaka i djevojčicu, a već od ranije imaju kćerku Alanu Martinu, sina Cristiana Juniora, te blizance Evu i Matea.