Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Marca"

Gerard Pique nakon prekida sa Shakirom ima novu djevojku

shakira pique ss

Šuškanja o problemima u njihovoj vezi počela su kada se doznalo da se slavni nogometaš iselio iz porodične kuće i preselio u svoj stan u Barceloni, gdje je živio prije nego je upoznao Shakiru

Nakon prekida Gerarda Piquea i pjevačice Shakire pojavile su se nove informacije o ženi s kojom slavni nogometaš navodno ima aferu.

Španska Marca piše da je mlada žena koju je Pique upoznao u jednom noćnom klubu njegova nova djevojka. Navodno je riječ o konobarici, čiji su inicijali C.C. Izvor za španske medije tvrdi da ih je upoznao Piqueov suigrač iz Barcelone Riqui Puig te se već sedmicama viđaju.

Podsjećamo, Pique i Shakira bili su zajedno od 2011. godine, a upoznali su se na snimanju spota za njenu pjesmu Waka Waka za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nikad se nisu vjenčali, ali su u vezi dobili dvojicu sinova – Milana (9) i Sashu (7).

Šuškanja o problemima u njihovoj vezi počela su kada se doznalo da se slavni nogometaš iselio iz porodične kuće i preselio u svoj stan u Barceloni, gdje je živio prije nego je upoznao Shakiru.

El Periodico piše kako je kolumbijska pjevačica ulovila nogometaša u krevetu s drugom ženom, a očito preko toga ne želi preći. Zbog toga su odlučili da će se rastati.