Nakon četiri godine

Gibonni 18. juna na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci

GIBONNI BANJALUKA PHOTO (1)

Ovaj briljantni kantautor na muzičkoj sceni prisutan je više od 30 godina

Jedna od zasigurno najvećih zvijezda na muzičkoj sceni regiona, Zlatan Stipišić Gibonni 18. juna nastupiće na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Najava je ovo fantastičnog nastupa ovog velikog umjetnika, nakon tačno četiri godine od njegovog posljednjeg koncerta u Banjaluci, održanog na istoj lokaciji.

Gibonni je poznat kao miljenik svih generacija, dobitnik je brojnih nagrada, i zasigurno je jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima, čije su melodije i tekstovi pronašli put do srca mnogobrojne publike, a ujedno postali i dio redovnog repertoara njegovih brojnih kolega na njihovim nastupima.

Svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu samostalnu karijeru koja traje od 1991. godine, prate kroz njegove najveće hitove: „Posoljeni zrak i razlivena tinta“; „Tempera“; „Libar“; „Žeđam“; „Ovo mi je škola“; „Svi moji punti kad se zbroje“; „Mirakul“ i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena isčekuju ovaj koncert. Za očekivanje je da će se i ovog puta za spektal 18. juna na tvrđavi Kastel u Banjaluci tražiti karta više.

Ovaj briljantni kantautor na muzičkoj sceni prisutan je više od 30 godina. Najveću slavu među publikom stekao je kao samostalni autor i pjevač čiji su veliki hitovi pokorili region. Kombinacija rocka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, učinili su Gibonnija istinskom zvijezdom.

Ulaznice za ovaj spektakl koji se ne propušta, već su u prodaji. Prodajna mjesta su: online prodajni sistem www.gigstix.ba, prodajna mjesta GIGSTIX mreže u svim većim gradovima u BiH, kao i na Trgu Krajine u Banjaluci. U prodaji su ulaznice za VIP zonu po cijeni od 80,00 KM, FAN PIT po cijeni od 40,00 KM i REGULAR – 20,00 KM.