Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

poroci su presudili

Gisele Bundchen nakon 14 godina otkrila zašto je prekinula s DiCapriom

gisele leonardo

Gisele je svoju ljubavnu sreću pronašla sa sportašem Tomom Bradyjem. Pred oltar su stali 2009. godine, a kasnije postali roditelji dvoje djece – sina Benjamina i kćerkice Vivian

Leonardo DiCaprio atraktivnu je Gisele Bundchen primjetio tokom jedne revije te joj poslao cvijeće. Prvi pokušaj udvaranja nije uspio, jer je ona u to vrijeme bila u vezi s modelom Scottom Barnhillom. Gisele je u međuvremenu prekinula vezu, a onda ju je s glumcem spojio zajednički prijatelj.

U to vrijeme, Leonardo se viđao s bogatašicom Paris Hilton, no prekinuo je taj odnos kako bi se “oslobodio” za Gisele. Kada su 2000. potvrdili svoju vezu pred javnosti, mnogi su se nadali da će njihova ljubav završiti brakom.

Onda su nakon pet godina romanse prekinuli jer se Leonardo navodno nije želio skrasiti, a ona je htjela zasnovati porodicu. O razlozima i svojoj intimi bivši partneri nisu govorili u medijima, a slavna Viktorijina anđelica sada je, 14 godina nakon tog traumatičnog ljubavnog iskustva, ipak odlučila ispričati svoju stranu priče.

“Odlučila sam da se ne želim više uništavati cigaretama, alkoholom i preopterećivati poslom. Postala sam svjesna stvari koje ne želim više gledati ni konzumirati”, kazala je Gisele u svom velikom intervjuu za Porter Magazine.

“Jesam li u toj želji za promjenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju, se nažalost pokazalo da jesam”, objasnila je ljepotica misleći pritom na to da se njen tadašnji partner ipak nije hio uozbiljiti, ostaviti poroke i odmaknuti od takvoga svijeta.

U međuvremenu, Gisele je svoju ljubavnu sreću pronašla sa sportašem Tomom Bradyjem.

Pred oltar su stali 2009. godine, a kasnije postali roditelji dvoje djece – sina Benjamina i kćerkice Vivian. Atraktivna manekenka potpuno se posvetila majčinstvu, porodici i suprugu, a prije četiri godine čak je odlučila da više neće nositi revije.

Bez obzira na to, sve donedavno bila je najbolje plaćena manekenka svijeta.

Dugih 14 godina držala je tu laskavu titulu i zaradila enormne iznose sponzorstvima, modelingom i odrađenim revijama. U dugogodišnjoj karijeri odnosila je razne revije za cijenjena dizajnerska imena, a mnogi najviše pamte njene seksi nastupe za donje rublje Victoria's Secret.