Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

19. jula

Glenn Hughes i njegov bend The Dead Daisies gosti na koncertu Whitesnakea u Sarajevu

The Dead Daisies 1

Iako su im posljednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom

Legendarni Glenn Hughes i njegov bend The Dead Daisies, nastupit će kao gosti na koncertu Whitesnakea u Skenderiji 19. jula 2022. godine.

Ljubitelji bendova Whitesnake i Deep Purple mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva tokom spektakla koji se sprema u Skenderiji.

Godina 2022. biće upamćena i po sljedećem – legendarni pjevač i frontmen, David Coverdale, riješio je da u njoj okonča karijeru jednog od najvećih svjetskih bendova svih vremena – Whitesnake. Iako su im posljednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom!

David Coverdale, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere.

„Neizmjerno se radujemo koncertu u Skenderiji 19. jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvijek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom svijeta koji su me pratili i podržavali na ovom nevjerovatnom putovanju! Vrijeme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Sarajeva jednostavno nije moguć“, poručio je David Coverdale.

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti putem portala www.kupikartu.ba ili na njihovim prodajnim mjestima i to po cijeni:
• Parter – 49 KM
• Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 69 KM
• Tribine – 60,70, 80 KM