Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Seth Rogen

Glumac s pozornice Emmyja poručio: Ne bih došao da sam znao

seth

Previše nas je za ovaj mali prostor, nastavio je Rogen

Glumac Seth Rogen nije se ustručavao preispitati mjere na sinoćnjoj dodjeli nagrada Emmy, i to dok je s pozornice najavljivao prvu nagradu večeri.

Prije nego što je zvijezdi serije Ted Lasso, Hanni Waddingham, dodijelio nagradu za najbolju sporednu glumicu u humorističnoj seriji, Rogen se našalio na način koji je mnogima zazvučao više kao prigovor.

“Rekli su da je ovo na otvorenom. Nije. Lagali su nam. Trenutno smo u hermetički zatvorenom šatoru. Ne bih bio došao da sam znao”, rekao je Rogen publici okupljenoj na prostoru koji su organizatori Emmyja opisali kao “potpuno klimatizirani šator (koji) će omogućiti smještaj publike uz veću distancu”.

“Previše nas je za ovaj mali prostor”, nastavio je Rogen.

“Važnije je da imamo tri lustera nego da se pobrinemo da večeras ne ubijemo Eugenea Levyja. Tako su odlučili”, dodao je.

Nakon Rogenovih primjedbi, koje su zatekle organizatore nagrada, na istu temu oglasili su se i voditelji ceremonije.

“Unatoč onome što je Seth rekao, slavit ćemo i tulumariti, ali dok to radimo, apsolutno slijedimo sve zdravstvene i sigurnosne mjere koje su od nas zatražili neki veoma pametni ljudi s namjerom da se zaštitimo od korone”, rekao je DJ Reggie Watts nakon Rogenovih prigovora.