SHOWbuzz

Srbija

Glumica Milena Radulović: Silovao me učitelj glume Mika Aleksić i nisam jedina

17/01/2021

Aleksić je decenijama poznat kao rasadnik glumačkih talenata iz svoje škole glume, ali ispostavlja se da je iza kulisa radio nečasna djela koja su sada ugledala svjetlost dana

Poznati režiser, scenarista i učitelj glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić uhapšen je zbog optužbe za silovanje, javljaju mediji u Srbiji.
Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden je u stanicu policije, jer ga je više djevojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, piše Blic.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovijesti koju je dala za taj list ispričala je da je Aleksić silovao dok je bila maloljetna i da se to dogodilo više puta.

Radulović je rekla da nije jedina i da postoji još pet djevojaka, neke su i maloljetne, koje su ga prijavljivale policiji za isto zlodjelo.

“Ovo je monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umjetnosti i religije čovjeka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja”, izjavila je Radulović.

Aleksić je decenijama poznat kao rasadnik glumačkih talenata iz svoje škole glume, ali ispostavlja se da je iza kulisa radio nečasna djela koja su sada ugledala svjetlost dana.

Kroz njegovu školu su prošli Nikola Kojo, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Nada Macanković.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.