Godišnjica braka manekenke i milionera nije prošla najbolje

manekenka i milioner

Playboyeva zečica, 27-godišnja moldovska ljepotica Xenia Deli na Instagramu je objavila fotografije zabave održane povodom prve godišnjice njenog braka sa 63-godišnjim suprugom, egipatskim biznismenom i milionerom Ossamom Fathijem Rabahom Al-Sharifom.

Na fotkama ima svega, osim muža.

Xenia se udala za Ossamu u junu prošle godine na Santoriniju, gdje je održana raskošna ceremonija s gitaristima u sali punoj cvijeća i balona. No otada je njen suprug, inače predsjednik Admiral grupe, često izbivao iz zajedničkog doma zbog posla, a tako je bilo i na dan njihove godišnjice.


Xenia se pojavila u brojnim časopisima poput FHM-a, GQ-a, Sports Illustrateda, Voguea, Harpers Bazaara i Maxima, no najpoznatija je po ulozi u spotu Justina Biebera za pjesmu “What Do You Mean” i glasinama da se u to vrijeme spetljala s mlađahnim pjevačem.

Na Instagramu je objavila fotografije proslave godišnjice na kojima je sama. Kako njeni dani ne bi izgledali kao dosad, Xenia nastoji ostati trudna, zasad bez uspjeha. Dotada će i dalje povremeno odraditi manekenske gaže i snimanja.

???? @mapaleusa

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

???

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on