Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Cardi B

Govorila prostote: Poznata reperica “pukla” i snimila se gola (VIDEO 18+)

cardi

Nakon što su društvene mreže preplavile fotografije navodne nezgode, od kojih su mnoge bile i fotošopirane, Cardi se skinula pred kamerom i poslala jasnu poruku

Jedna od najpopularnijih i najkontroverznijih reperica današnjice Cardi B na Instagramu je objavila golišavu snimku kao odgovor hejterima koji tvrde da je reperica na crvenom tepihu dodjele Billboard Music Awardsa slučajno pokazala genitalije.

Nakon što su društvene mreže preplavile fotografije navodne nezgode, od kojih su mnoge bile i fotošopirane, Cardi se skinula pred kamerom i poslala jasnu poruku.

“Svim vama kujinim sinovima koji uokolo pokazujete tu sliku, a sad je i fotošopirate i vičete: ‘Gle, ovo je Cardina p…a, Cardina p…a! Najprije, to nije moja p…a, ovo je moja p…a ovdje”, viče Cardi u snimci dok diže nogu.

“Odavde sam rodila kćer. A ovaj tu dio, dio koji se vidi kad radim ovo, to je samo moja g..ica”, govorila je bez dlake na jeziku Cardi u snimci koja je nestala s njenog Instagram profila, ali ne i iz bespuća interneta.

“Tako jako želite vidjeti moju p…u? Trebali ste me otići vidjeti dok sam bila j…na striptizeta. Sad je kasno”, zaključila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Juicy Gossip UK ☕️??? (@juicygossipuk)