Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gubitak sina nije prva tragedija koja je zadesila Srđana Todorovića

srdjan todorovic

Velika tragedija zadesila je poznatog beogradskog glumca Srđana Žiku Todorovića. Njegov trogodišnji sin Dejan premiuno je u snu. Iznenadna smrt potpuno je shrvala glumca i njegovu suprugu Anu koja je prva naišla na beživotno tijelo svog djeteta.

Tragedija je šokirala cijelu regiju, a najteže je pala članovima njegove porodice koje tragedije u posljednje vrijeme ne zaobilaze. Naime, prije tri godine preminuo je i Srđanov otac Bora Todorović.

I njegova smrt bila je iznenadna. Bora je u bolnici završio zbog operacije slijepog crijeva, a tijekom oporavka iznenada je pao u komu i preminuo. U augustu prošle godine od posljedica moždanog udara umrla je i Žikina ujna, ugledna dramska umjetnica Mira Stupica.

Tri smrti u protekle tri godine zadale su bolan udarac jednom od najboljih srpskih glumaca današnjice. Potonja je ujedno i najteža.

“Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo ga željeli. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu prestati plakati jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život. Sve ono što smo imali”, izjavila je glumčeva supruga za Blic.

Nesretnog dječaka Srđan i njegova supruga Ana dobili su 2014. godine nakon deset godina braka. Život im je, nažalost, toliko željenog sina kasno dao, a još brže uzeo.