Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bella Thorne

Hakeri joj prijetili njenim golim fotografijama, ona ih objavila sama (FOTO 18+)

bella

Thorne nije identifickovala hakera u objavi

Bella Thorne preduhitrila je hakere koji su prijetili da će objaviti njezine golišave fotografije te ih je objavila sama.

“Je..te se i vi i moć koju mislite da imate nad mnom”, napisala je 21-godišnja glumica na Twitteru u subotu, dodavši screenshotove poruka hakera, kao i nekoliko toples fotografija. “Pisat ću o ovome u svojoj sljedećoj knjizi.”

“Posljednja 24 sata prijetili su mi vlastitim golim fotografijama i osjećam se odvratno, osjećam se nadgledano, kao da je netko uzeo nešto od mene za što sam željela da samo jedna posebna osoba vidi”, objasnila je bivša Disneyjeva zvijezda.

“Predugo sam dopuštala da me muškarci iskorištavaju i jebeno mi je dosta toga… Mogu spavati večeras znajući da sam vratila svoju moć. Ne možete kontrolirati moj život i nikad nećete. Drugim riječima, evo vam mojih sisa”, dodala je.

Zaključila je kako je posljednja 24 sata plakala umjesto da slavi svoju knjigu koju trenutno promovira. “I da, FBI će vam biti na vratima ubrzo pa pripazite vlastita jebena leđa.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BELLA (@bellathorne)

Thorne nije identifickovala hakera u objavi.

Drama u životu problematične glumice tu ne staje. Thorne je u sukobu s bivšim momkom Modom Sunom, kojeg je optužila da je zadržao njezin računar na kojem je pisala scenario te pasoš, zbog čega je propustila “priliku za veliki posao.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I need a Stoner to share these joints w ❤️❤️??

Objavu dijeli BELLA (@bellathorne)

Ona je izjavila kako joj reper ne želi vratiti stvari, no on je te optužbe zanijekao, rekavši TMZ-u da je glumica pokupila svoje stvari u noći kad je optužena za provaljivanje u njegov dom.

Također je dodao kako ga je za putovnice Thorne zvala “iz vedra neba” samo dva sata prije nego što je morala krenuti u Pariz.

Par je prekinuo u aprilu nakon više od godinu dana veze.