SHOWbuzz

spektakl

Halid nakon koncerta u Banjoj Luci: Mogao sam platit’ glavom da ne bi Đajića

07/12/2018

Publika je odlična, vidiš sve gori. Atmosfera je desetka, ko da su Rolling Stonesi, jadna ti majka, a ne Halid

Halid nakon koncerta u Banjoj Lucu i otkrio kako mu je dr. Đajić spasio život

Halid Bešlić sinoć je održao koncert u Banjaluci, a u izjavi nakon krcatog Borika je kazao da je čekao pravi trenutak da napravi veliki koncert u Banjaluci.

Bio je to njegov koncert u Banjoj Luci nakon devet godina…

“Gostovanja su drugog tipa, svake godine po dva-tri puta dođem, ali koncert sam čekao malo duže. Čekao sam da se Kastel sredi, mislio sam praviti ovu priču ljeti. Ali…”, kazao je Bešlić.

Na pitanje o atmosferi i iskustvima s banjalučkom publikom Halid ja kazao:

“Publika je odlična, vidiš sve gori. Atmosfera je desetka, ko da su Rolling Stonesi, jadna ti majka, a ne Halid. Vidim da su me i mediji masovno podržali, hvala im. Sad mi kažu; mogli smo i dva koncerta raditi. Mislim da je bolje jedan veliki, nego dva pa da se raspadne”, kazao je Bešlić.

Muzičari povezuju gradove…

“Da, muzičari povezuju tako. Jeste, u cijelom regionu se osjećam kao kod svoje kuće. Drag sam gost i u Banjaluci, Trebinju, Sarajevu, Mostaru”.

Potom je otkrio i kako je postao veliki prijatelj s banjalučkim doktorom Vladom Đajićem, aktuelnim direktorom UKC Banja Luka.

Vlado Đajić

“Ja i dr. Džajić smo se upoznali na moru prije 10-15 godina. Kad sam čuo da je postao direktor, zovnem ga da mu čestitam i da se vidimo da popijemo kafu. Kaže, svraćaj. Ja svratim. On kaže, hajde malo sjedi da te pogledam. Kad je pogledao desnu stranu vrata, zakuka. Ja se prepadoh. Šta je? Imao sam 92 posto zakrčenje karotide na lijevoj strani. Odmah me posavjetovao šta i kako da radim, ja sam to odmah operisao u Izoli u Sloveniji. Ugrađen mi je stent. Zahvaljujući njemu i brzoj reakciji, spasio sam se. A, mogo sam eto glavom platiti. Znači jednostavno, mogao sam imati izljev krvi u mozak, moždani udar. Iz toga se rodilo veliko prijateljstvo”, ispričao je Halid.

Vojin nakon Halidovog koncerta u Banjoj Luci: Željka i Mile HITNO da reaguju!

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.