slavni glumci u rovinju

Hamdija se pravda: Nikad nisam rekao da je Salma Hayek bezveze

hamdija salma

Hamdija živi u Rovinju, gdje ima trgovinu s tekstilom. Upravo zbog toga ima priliku iz prve ruke vidjeti velike holivudske zvijezde te kako izgleda snimanje filma

Holivudske zvijezde Samuel L. Jackson (70), Salma Hayek (52) i Ryan Reynolds (42) snimaju posljednjih dana film “The Hitman's Wife's Bodyguard” u Rovinju, gdje će se zadržati do kraja mjeseca.

Glumačka postava oduševljena je ljepotama istarskog grada.

Sve troje glumaca objavilo je putem društvenih mreža fotografije sa snimanja.

Hayek je na svojoj objavi s obrisima grada u pozadini skupila zavidan broj lajkova i komplimenata na vlastitu ljepotu.

Ipak, Hamdiju Seferovića (40), pobjednika druge sezone Big Brothera, nije oduševila, pisala je Slobodna Dalmacija.

– Nisam mogao vjerovati kada sam je vidio uživo, iskreno puno bolje izgleda na filmu i na fotografijama. Izgleda bezveze, toliko je sitna da je jedva primjetna – navodno je komentarisao Hamdija izgled Salme Hayek.

No, ubrzo se oglasio Seferović, koji je poslao fotografiju s glumicom redakciji portala 24sata.hr i demantova da je ikad to rekao.

– I nikad nisam rekao da je bezveze! – tvrdi Hamdija.

Hamdija živi u Rovinju, gdje ima trgovinu s tekstilom. Upravo zbog toga ima priliku iz prve ruke vidjeti velike holivudske zvijezde te kako izgleda snimanje filma.

– Svaki dan snimaju na dva metra udaljenosti od mene, prezanimljivo ih je gledati. Vrlo su pristupačni, nasmijani… Samuelu sam prišao i zatražio fotografiju, ljubazno mi je odgovorio da se u odjeći u kojoj se snima film ne smije sa mnom slikati – ispričao je Hamdija, te dodao kako je Jackson impozantan uživo.

Hamdija i Alisa

Bivša reality zvijezda u braku je s Alisom (39) s kojom ima sina Lorensa i kći Lorenu.

Gdje je nestala lijepa voditeljica čiju je emisiju gledao cijeli Balkan