Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"nisu shvaćali"

Heard: Bilo je puno suza kad sam roditeljima da imam curu

tasya-van-ree-amber-heard1

Razvod od Deppa punio je medijske stupce, a Amber je bivšeg partnera optužila za zlostavljanje

Glumica Amber Heard (32) otkrila je kako su njeni roditelji reagirali kad im je rekla za svoje biseksualne sklonosti, te da je u vezi pet godina s umjetnicom i fotografkinjom Tasyom Van Ree (42).

– Ja sam iz Austina u Teksasu. Moj je otac južnjak, odgajana sam u vrlo religioznoj porodici i to je takav kraj. Biti ateist, vegetarijanac ili lezbijka jednostavno je nedopustivo. Kad sam roditeljima rekla da sam sretno zaljubljena u ženu bilo je puno suza – rekla je bivša supruga holivudskog glumca Johnnyja Deppa (55).

Razvod od Deppa punio je medijske stupce, a Amber je bivšeg partnera optužila za zlostavljanje.

Glumac je sve opovrgnuo, a u njegovu odbranu stale su i njegove bivše partnerice Winona Ryder (47) i Vanessa Paradis (46).

Amber je potom zavela milijardera Elona Muska (47) te bogatog trgovca nekretninama Vitu Schnabela (32), stoga zločestih komentara o njenom petljanju s imućnim muškarcima nikad nije nedostajalo. Ipak, s nekadašnjom djevojkom Tasyom ostala je vrlo bliska.

– Roditelji se nisu znali nositi s tim jer je to za njih bilo apstraktno i nisu shvaćali moju seksualnost. S vremenom se njihov stav promijenio i prihvatili su ono što ja jesam – ispričala je Amber.